KUNDEREFERANSE BARSELGRUPPE:

1. Anne Grete kom hjem til en i barselgruppen vår for å fotografere, noe vi synes var flott og praktisk. Hun møtte presis, var profesjonell, imøtekommende og effektiv,samt veldig flink med        barna. Anne Grete hadde med flotte rekvisitter og gode ideer til bildene. Rask "levering" av bilder og ikke minst veldig fornøyd med bildene. Vi anbefaler henne på det varmeste. 

   Hilsen en fornøyd barselgruppe!

2. Anne Grete kom på et av barseltreffene våre og tok bilder av alle babyene våre. Selv om hun kun brukte 20-30 minutter på hver fikk hun mange fine bilder av gullet mitt. Effektiv og proff!      Også veldig koselig med bilde av alle babyene og mødrene sammen :)

   Hilsen en fornøyd mamma

 

HOERBIGER NORGE (BUSINESS)

Vi bruke fotograf Anne Grete Nogva i forbindelse med styrebesøk i våre lokaler. Vi opplevde Nogva som meget profesjonell både i planlegging / gjennomføring og i etterkant. Vi var også veldig fornøyd med kvaliteten på bildene. Hun forstod, på grunn av det nøye forarbeidet hva slags bilder vi i hovedsak trengte.

Vi kan anbefale fotograf Anne Grete Nogva. 

Hoerbiger Service Nordic AS 
Trine Søbye 

 

SKI BRUDESALONG AS (BUSINESS)

Vi har til nå gjennomført to stylede shoots med Fotograf Anne Grete og er strålende fornøyd! Den magien hun klarer å skape ut av svært enkle props eller bakgrunner er mindblowing. Hun gjør en strålende jobb og er superlett å jobbe med. Vi anbefaler henne til alle våre kunder i Ski Brudesalong og får svært gode tilbakemeldinger fra bruder som har valgt henne som sin bryllupsfotograf!

http://www.afo2.no/stylet-shoot-2-var

http://www.afo2.no/stylet-shoot

 

Ski Brudesalong AS

Tina Roppestad & Kine Helen Nenseth

 

KUNDEREFERANSE (LOVEBIRDS)

Jeg føler meg enormt heldig som har blitt fotografert av Anne Grete. Det var en fryd på så mange måter. Måten hun fanget de sidene ved oss som vi likte best, hvordan hun fremhevet våre personligheter og energier i bildene. Å se bildene i etterkant er både rørende og koselig. Hun skapte en ro og en behagelig stemning mellom oss og hun var der som en flue på veggen når på samme tid som hun kom med tips og triks når vi satt fast. En trygghet og en kreativitet som jeg beundrer. Anne Grete er en fantastisk fotograf med en unik evne til å se deg. Anbefaler henne på det sterkeste. Tusen takk Anne Grete for å skape slik vakker kunst! 

http://www.afo2.no/kjersti-amp-ystein

 

Kjersti Øverbø 

 

KUNDEREFERANSE (BOUDOIR)

1.

Fotograferingen var en unik og flott opplevelse, med behagelig og avslappende atmosfære.
Fra de første mailene vi overvekslet til møtet med Anne Grete og selve fotograferingen - følte jeg meg virkelig godt imottatt. Raske tilbakemeldinger, gode tilbud og tips. Et virkelig godt kundeforhold. jeg følte jeg hadde kjent deg lenge.

Jeg var i kontakt med flere fotografer som gjorde meg usikker på om jeg virkelig turte å gjennomføre en boudoir fotografering, men når jeg fant Anne Grete var det ingen usikkerhet lenger.
Det ferdige produktet ble over all forentning. Hvem ville trodd at man kunne se så bra ut på bilder. Nydelige bilder - tatt av en superdyktig fotograf. Elegant og sexy, men samtidlig sofistikert.

Takk for flott opplevelse:)

Karoline

 

2.

Jeg tok mange runder med meg selv før jeg bestemte meg for å gi mannen min budoirbilder i morgengave. Etter å ha snakket litt frem og tilbake med Anne Grete følte jeg meg komfortabel nok til å gjennomføre fotograferingen. Hun sendte meg informasjon om hva jeg skulle ha med og tips til forberedelser å gjøre hjemme.

Fotograferingen tok sted hjemme hos henne med en makeupartist tilstede (dette er valgfritt). Anne Grete er veldig naturlig og avslappet når man er rundt henne, noe jeg fant veldig behagelig i en slik situasjon. Hun tar seg god tid og passer på at man får i seg en kaffekopp og tar en prat før man setter i gang. 

Fotograferingen gikk veldig bra og i mitt tempo og bildene jeg valgte ut ble levert i en nydelig fotobok med skinncover og tykke harde sider. Ettersom min mann og jeg hadde booket Anne Grete til en heldags bryllusfotograferin fikk jeg 10 % rabatt på boudoirpakken hun tilbyr. Det hele var en morsom erfaring med et flott resultat og det ble en veldig fin morgengave.

Borghild

 

KUNDEREFERANSE (BRYLLUPSFOTOGRAFERING)

 

1. 

Da min mann og jeg skulle gifte oss sommeren 2015 sto fotograf høyt på listen av prioriteter. Jeg har ikke tellingen på hvor mange hjemmesider jeg har vært inne på for å se gjennom bilder og lese referanser. Anne Grete sine bilder og kvaliteten på disse samt hennes utstråling ga meg den gode følelsen jeg lette etter. Vi valgte helt riktig fotograf for oss. Hun har møtt oss med åpenhet og positivitet og har vært behagelig og profesjonell.

Da vi møttes til forloverfotografering tok hun seg god tid til å bli kjent med oss og gjøre situasjonen så avslappet som mulig. Anne Grete bruker lyset i bildene på en fantastisk måte og hun er fotografen for de som ønsker naturlige og levende bilder.

I bryllupet var Anne Grete med oss i hele 13,5 timer. Vi tok oss god tid under mine forberedelser, noe jeg anbefaler andre bruder på det sterkeste. Anne Grete kom forberedt til våre fotograferinger. Hun hadde funnet de beste stedene å ta bilder på forhånd noe som gjorde at fotograferingene gikk smidig og effektivt uten stress og press. Min mann og jeg er veldig fornøyde med bildene vi har fått og arbeidet til Anne Grete og kommer til å benytte oss av henne ved senere anledninger.

 

Borghild  & Fredrik

 

2.

Fotograferingen: 

Utrolig lett å bli komfortabel rundt Anne Grete. Hun er utrolig sosial og blid, det gjør det lettere å levere foran kameraet. Hun er veldig profesjonell!

Før foto: 

Veldig hyggelig forlovelsesfotografering og "bli kjent" prat. Utrolig flott for oss og fotograf.   

Etter foto: 

Anne Grete gir presise tilbakemeldinger og er veldig flink til å følge opp.

Resultatet:

Bildene kom kjapt i hyggelig innpakning og resultatet ble mer enn vi hadde forventet! Fantastiske bilder.  

 

Tine Kvernmo Clemetsen & Kim Clemetsen

 

3.

Rask tilbakemelding etter første henvendelse.
Uformell og vennlig dialog underveis, sammen med å ha sett bilder fra nettsiden gjorde at avgjørelsen med å benytte deg ble enkel.
Under første avtale/førfotografering var det fint å bli litt kjent og trygg på henne som fotograf.
Hun klarte å gjøre fotoshooten til en morsom opplevelse til tross for at jeg ikke er så glad i å bli tatt bilde av.
Både Martin og jeg klarte å være oss selv i situasjonen, og bildene viser oss slik vi er.

Da den store dagen kom, var det derfor ikke ubehagelig at det skulle være en fotograf tilstede. Selv om hun selvfølgelig ikke kunne fjerne de bryllupsnervene som var der. 
Det som er morsomt å se i etterkant er at det er situasjoner der vi ikke har fått med oss at fotografen er tilstede, for oss er det et pluss.
Det er også utrolig morsomt å se at hun har fanget situasjoner som vi husker godt og har gode minner om, vi har flere bilder der vi trekker godt på smilebåndet eller vi kan merke en tåre i øyekroken :-)
Rask levering i etterkant av fotograferingen, om enn bare med en liten smakebit først. Veldig morsomt :-) Vi har ingen problemer med å kunne anbefale henne på det varmeste. Vi har allerede begynt å tenke på om det ikke er noen barn og/eller barnebarn som vi ønsker å sende til henne på sin egen fotografering.

Kristin & Martin

 

Facebook Pinterest share