OM AFO2

Hvem?

Anne Grete Nogva 38 år, opprinnelig fra Volda på Sunnmøre men har bodd nesten halve livet på Østlandet. De siste 5 årene har jeg og min familie bodd på Langhus i Ski kommune. 

Fotografering er en stor lidenskap i livet mitt, og det er fantastisk å få lov til å dokumentere minner og opplevelser til mennesker. 

Hva?

Det som skiller meg fra mengden vil jeg si er min lidenskap for å fotografere i naturlig lys. Å ta bilder med denne eksepsjonelle lyskvaliteten gir meg en stor kreativ utfordring og spillerom, og ingen bilder blir like. Fotografering forbinder mange kanskje med store blitzer, og en kanskje unaturlig setting. Jeg er veldig opptatt av at mine kunder skal være komfortable, og jeg vil gjerne bruke flotte omgivelser i deres hjem, omgivelser, natur, det offentlige rom, hotell... Her er mulighetene mange! Omgivelsene er mitt studio.

Når det er sagt, så tilbyr jeg også muligheteten for kunden å få tatt bilder i studio og jeg har lysutstyr som jeg bruker i fotooppdrag der det er nødvendig.

Hos meg får du bilder som forteller en historie, ikke bilder som alle andre har. Når jeg booker tid til mine kunder, er jeg opptatt av å bli kjent med de slik at jeg på en best mulig måte kan gjenfortelle deres historie og ønsker gjennom mine bilder.

Tar på meg fotooppdrag fra enkeltpersoner, utdrikningslag, venninnegjenger, bedrifter og brudepar i oslo og akershus området med omliggende fylker.. Men har du andre spennende fotooppdrag, må du ikke nøle med å ta kontakt.

Hvor?

Jeg holder til på Langhus i Ski kommune, men er mobil så ta kontakt!

Jeg har også mulighet til å ta på meg oppdrag i helgene med booking og planlegging i god tid.

 

Organisasjonsnummer: 999547370 MVA

Facebook Pinterest share